به گزارش پیام خانواده، محسن منصوری در نخستین جلسه ستاد خدمات سفر استان تهران برای نوروز ۱۴۰۱ گفت: باید از ظرفیتهای استان تهران به خوبی بهره بگیریم. شاید با اختلاف زیاد زیباترین شهر کشور، تهران باشد چراکه تهران یک هویت بومی و ظرفیتهای گردشگری بسیاری دارد که در مورد آنها اطلاعرسانی دقیقی انجام نشده و به خوبی معرفی نشدهاند.
وی افزود: باید همت کنیم و استان تهران و ظرفیتهای آن را معرفی کنیم و اقتصاد آن را به سمت گردشگری ببریم. اگر اولویتهای درستی تعریف کنیم باید جلساتی به صورت ماهانه برگزار شود تا ظرفیتهای فراوان این استان همچون اماکن متبرکه و امامزادگان در حوزه گردشگری، زیارتی و همچنین ظرفیتهای ورزشی و گردشگری که در ری و ورامین وجود دارد به درستی مورد بهرهبرداری قرار گیرد. در موضوع سلامت نیز بهترین بیمارستانها و خدمات علیرغم مشکلات بسیاری که وجود دارد مربوط به استان تهران است که این فرصت را فراهم میکند تا از این ظرفیتها بهره بگیریم و سرمایهگذاری در این بخش را جذب کنیم. میتوانیم در حوزه هتلسازی اقدامات مناسب را انجام دهیم و از سوی دیگر اقدامات فرهنگی نیز با کمک صداوسیما و رسانهها انجام شود.
احتمال آغاز زودهنگام سفرهای نوروزی از 24 اسفندماه
وی ادامه داد: برای نوروز امسال، سال تحویل روز یکشنبه و نیمه شعبان نیز روز جمعه است، لذا به نظر میرسد که سفرها از ۲۴ ـ ۲۵ اسفند آغاز شود. برخی سالها بهگونهای بوده که سفرها از زمان دیرتری آغاز میشد لذا برای امسال ۲۰ روز کاری جهت اتخاذ تمهیدات لازم برای سفرها فرصت وجود دارد. بیتردید باید ستادهای متناظر شهرستانی برگزار شوند و برای شهرستانها برنامهریزی صورت گیرد تا مسائل اجرایی دنبال شوند. قطعا دستورالعمل ملی در این حوزه وجود دارد ولی منعی برای دستورالعمل استانی نداریم لذا دستگاههای مرتبط میتوانند نظرات خود را در این حوزه برای جمعبندی ارسال کنند.
لزوم بازخوانی موضوعات مرتبط با ستاد خدمات سفر
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود با تاکید بر موضوع آمادهسازی فضاهای شهری و روستایی در استان تهران گفت: بهنوعی دو سال است که به دلیل شیوع کروناویروس سفرها تعطیل بوده لذا بهتر است که موارد مرتبط با ستاد خدمات سفر بازخوانی شود. مجموعه شهرداریها به ویژه شهرداری تهران باید برای فضاسازی شهر برنامهریزی خاصی را داشته باشند چراکه این موارد حال و هوای مردم را تغییر میدهد. البته باید به بحثهای محتوایی نیز توجه ویژهای داشته باشیم.
آماده باش اورژانس و هلال احمر برای ایام نوروز
وی افزود: مباحث امنیتی و انتظامی نیز در شورای تامین مطرح شده و کشیکها و امور کنترلی باید قبل از ایام عید و در ایام عید تشدید شود. بخشی از این کار بر عهده نیروی انتظامی و بخش دیگر توسط راهور انجام میشود. این موارد باید به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد. پایگاههای شبانهروزی اورژانس، هلالاحمر و دانشگاههای علوم پزشکی نیز باید برپا باشند و ستاد مدیریت بحران از چند روز به عید مانده باید در حالت آمادهباش قرار بگیرند.
لزوم اسکان مسافران نوروزی توسط آموزش و پرورش و اتخاذ تدابیر لازم
وی ادامه داد: در حوزه راهداری برخی اصلاحات نیازمند هزینه چندانی نیست و تنها نیازمند ساماندهی است که باید انجام شود و آموزش و پرورش نیز در حوزه اسکان در سطح استان تهران باید اقدامات لازم را انجام دهد. از سوی دیگر دستگاههای خدمترسان در ایام پایانی سال و تعطیلات باید موضوع خدمترسانی را به صورت جدی دنبال کنند. اگر مقرر شود برنامهای در حوزه امنیتی به صورت استقرار در سطح استان تهران انجام شود حتما باید با معاونت امنیتی هماهنگیهای لازم صورت بگیرد. شهرستانهایی که محل عبور مسافرین هستند همچون ری، فیروزکوه و پاکدشت باید بیشتر از سایر شهرستانها مسیرها را به لحاظ خدماتی و زیباسازی مورد توجه قرار دهند تا سفرهای خوبی برای مردم پیشبینی کنیم.
ارائه تسهیلات به مسافران نوروزی در صورت تصمیم ستاد ملی کرونا
استاندار تهران تاکید کرد: باید آرایش عملیاتی برای نوروز و ایام ماه مبارک رمضان شکل بگیرد. البته اتخاذ تمامی این تمهیدات در شرایطی است که اصل را بر این بگیریم که محدودیتهای کرونایی اعمال نشود. اگر به هر دلیلی از جمله تشدید شیوع کروناویروس، ستاد ملی تصمیمات جدیدی اتخاذ کند حتما باید متناسب با آن عمل کنیم.
انتهای پیام